Tua Hakanpää

TUNNIT

Opetan ääntä Vokologin näkökulmasta, toisin sanoen harjoitan äänen optimaalista toimintaa. Työni koostuu pitkälti ääntöelimistön ilmaisuvoimaa heikentävien toimintamallien kuulonvaraisesta tunnistamisesta ja uudelleenohjelmoinnista.

Koska kehon uudelleen hermottaminen on melko työlästä ja ajoittain tylsää, kannustan tunneillani myös itseilmaisuun improvisoinnin ja sävellyksen keinoin. Puhetunneilla luetaan erityyppisiä tekstejä ja tehdään hahmotyöskentelyä.

Oma taustani on pop- ja jazz-musiikissa, vapaassa improvisaatiossa ja äänitieteissä. Minulla on maisterin tutkinnot (musiikki) improvisaatiosta ja vokologiasta ja laulupedagogiikan ammattikorkeatutkinto pop/jazz musiikista. Olen opettanut laulamista ja puheääntä yli 10 vuoden ajan sekä yksityisesti että instituutioissa, kuten Tampereen yliopiston näyttelijäntyönlaitos, Metropolia AMK, Centria AMK ja Nurmijärven opisto.

Tunnin kesto & hinta:

45min/40€

60min/50€

Tunnit maksetaan ennen tai kun osallistut niille. Peruutukset edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Maksuvälineinä käyvät käteinen & Mobile pay.

Yhteydenotot sähköpostilla: tua.hakanpaa@gmail.com tai puhelimitse 0405681172