Producing material – Singing pitches

4,50 sis alv 24%

Kuvaus

The most important characteristic of an improvising musician is the ability to come up with musical material. Inventing material is not always easy. When improvisation doesn’t come naturally to you, when even starting to improvise feels awkward and embarrassing, it’s good to reverse to the very basics of sound production.

This exercise is designed progressively so that at first you only have to let out sound from different pitches. When it succeeds you can move on to listening and producing a variety of sound qualities.

The training tape works as your training buddy, but as soon as you’re ready to train with and actual buddy, I recommend moving out of the training booth and bringing your sounds to the real world, playing with fellow improvisers.

 

Improvisoivan muusikon tärkein ominaisuus on kyky tuottaa musiikillista materiaalia. Aina materiaalin keksiminen ei kuitenkaan ole helppoa. Silloin kun improvisaatio ei lähde lonkalta, kun improvisoimaan lähteminen tuntuu hankalalta ja kiusalliselta, kannattaa kelata taaksepäin ja aloittaa ihan vaan materiaalin tuottamisesta.

Tämä harjoitus on suunniteltu progressiivisesti eteneväksi niin, että ensin tehtävänäsi on pelkästään päästää ääntä eri äänenkorkeuksilta. Kun se onnistuu voit edetä erilaisten äänenlaatujen kuunteluun ja tuottamiseen.

Harjoitusnauha toimii sinun treenikaverinasi, mutta heti kun olet valmis harjoittelemaan kaverin kanssa, suosittelen siirtymistä ulos treenikopista elävään elämään ja yhdessä soittamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Producing material – Singing pitches”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *