WhatsApp treenirinki

25,00 sis alv 24%

Osasto:

Kuvaus

WhatsApp treenipäivis:

 

Wappi-treenit on uudenlainen opetuskonsepti, jossa lähetellään ääniviestejä WhatsApp pikaviestiohjelmassa.

Wappi-treenien taustalla on ajatus siitä, että taidon oppii toistamalla. Musiikkipedagogiikassa on jo pitkään tiedetty, että 8,6min. treeniä päivittäin on tehokkaampaa, kuin 60min kerran viikossa. Ongelmaksi taidon harjoittelussa muodostuu usein se, että se on melko tylsää ja yksinäistä puuhaa ja tuppaa alkuinnostuksen jälkeen loppumaan lyhyeen. Wappi-treenit pyrkii vastaamaan tähän pulmaan palastelemalla treenejä pieniin treeniblokkeihin ja rakentamalla harjoitteluyhteisöä tsemppiringin -logiikkaa käyttäen.

Wappi-treenit tulevat puhelimeesi kerran päivässä (arkipäivisin). Saat äänenharjoitustehtävän, joka sinun tulee päivän aikana suorittaa. Tsemppiringissäsi on x- määrä muita treenaajia, jotka myös suorittavat samoja tehtäviä. Wappi-treenien moderaattori on sitoutunut antamaan sinulle päivittäin palautetta suorittamastasi tehtävästä. Tämän palautteen avulla voit peilata edistymistäsi tai kehittää taitojasi edelleen. Tsemppiringin muut osanottajat voivat myös halutessaan kommentoida suoritustasi ja sinä voit halutessasi kuunnella muiden suorituksia analyysimielessä. Tsemppiringin tarkoitus on tehdä näkyväksi sitä, että muutkin harjoittelevat samaa asiaa ja tekevät töitä oman äänensä harjoittamisen eteen.

Wappi-treenin tekemiseen menee n.5-10min. päivässä kahden viikon ajan.

WhatsAppin jatkuva kilinä saattaa ärsyttää tämän pariviikkoisen aikana, siksi kannattaa laittaa ryhmän ilmoitukset pois käytöstä siksi aikaa. Oman harjoituksen voi nauhoittaa milloin vain päivän tai illan aikana, mutta yöllä sitä ei voi lähettää viestiketjuun (jos joku ei voi ottaa ilmoitusääntä pois käytöstä). Jos tehtävä jää palauttamatta, voit palauttaa sen myös myöhemmin, mutta silloin et välttämättä saa moderaattorin palautetta suorituksestasi. (saat kuitenkin henkisen porkkanamerkin ja hyvää karmaa)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WhatsApp treenirinki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *